Imbi Traus- kogemusnõustaja, LUMI teraapia visiooni kaasvedaja

Meie nutikas, väga täpne ja üli empaatiline armas spetsialist Imbi lõpetas 2019-aasta kevadel Tallinna Kogemusnõustajate Kooli. Omandas seal  nõustamise teadmised ja põhimõtted. See oli väga  põnev uus  kogemus tema elus. Ta sai palju professionaalseid teadmisi. Varasemalt on Imbi omandanud kesk-eri hariduse Tallinna Kergetööstuse Tehnikumis postiettevõtete tehnik-plaanijana. Üle poole oma tööelust on Imbi pühendanudki postitööle. Peamiselt töötas ta juhtivatel ametikohtadel ja seega puutus kokku ka kolleegide ning alluvate isiklikke muredega. See andis oskuse inimesi kuulata ja vajadusel neid toetada, muredele lahendusi leida. Eesti Postis töötades läbis Imbi ka palju täiendkoolitusi teemadel: inimeste juhtimine ja juhi roll meeskonnas, konflikti juhtimine ja suhtlemispõhimõtted. Suhtlemine ei valmista Imbile raskusi. Imbi elu on kahjuks andnud talle kaasa suure „pagasi „ haiguste näol. Seepärast loodab Imbi olla oma kogemuste põhjal klientide toetaja ja abistaja. Kogemusnõustajana seab ta eesmärgiks kliendis esile kutsuda isikliku arengu.
Imbil on kaks täiskasvanud last ja kaks imearmast lapselast. Vabal ajal meeldib käia teatris, kontserdil, tantsimas või jalgrattaga sõitmas.

Kogemusnõustamise teemad on Imbil: diabeet, liikumispuue.